Σπίτι Ταινία Σειριακές σειρές Οι 15 κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του '90

Οι 15 κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του '90

Στη δεκαετία του '90, μια θυελλώδης ροή ξένων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών χύθηκε στη Ρωσία. Μερικά από αυτά ήταν εντελώς «σκωρία», σχεδιασμένα για το πιο απλό κοινό. Αλλά μερικά αριστουργήματα ταινιών έχουν γίνει δημοφιλή αγαπημένα και μέχρι σήμερα έχουν υψηλές βαθμολογίες στο Kinopoisk.

Σας παρουσιάζουμε τις 15 κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του '90, οι οποίες παρακολουθήθηκαν σε όλη τη Ρωσία.

15. Santa Barbara (τηλεοπτικές σειρές 1984 - 1993)

4ubeik0xΕίδος: δράμα, μελόδραμα
Βαθμολογία Kinopoisk:
4.3
Αξιολόγηση IMDb:
5.6
Χώρα:
ΗΠΑ
Παραγωγός:
Rick Bennewitz, Michael Glione, Rob Schiller και άλλοι
ΜΟΥΣΙΚΗ:
Dominic Messinger, Joseph Harnell, Randy Padgett και άλλοι

Οι άνθρωποι μεγάλωσαν, παντρεύτηκαν ή παντρεύτηκαν, είχαν παιδιά και η Σάντα Μπάρμπαρα συνέχισε.

Στη χώρα μας, αυτή η σαπουνόπερα για τη ζωή τεσσάρων οικογενειών στην αμερικανική πόλη Santa Barbara άρχισε να εμφανίζεται το 1992 και τελείωσε στις 17 Απριλίου 2002. Ταυτόχρονα, οι Ρώσοι θεατές δεν εμφανίστηκαν άλλα 97 τελικά επεισόδια του telesag.

Αλλά ακόμη και αυτό δεν εμπόδισε τη "Σάντα Μπάρμπαρα" να γίνει η μεγαλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων αυτών που μεταδόθηκαν στη Ρωσία.

14. Οι πλούσιοι επίσης φωνάζουν (τηλεοπτικές σειρές 1979 - 1980)

rt0l3aswΕίδος: δράμα, μελόδραμα
Βαθμολογία Kinopoisk:
4.9
Αξιολόγηση IMDb:
4.8
Χώρα:
Μεξικό
Παραγωγός:
Raphael Bankels, Fernando Chacon
ΜΟΥΣΙΚΗ:
διαφορετικές συνθέσεις

Αν και η σειρά γυρίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του '70 του εικοστού αιώνα, άρχισε να εμφανίζεται στη Ρωσία το 1991. Η μοίρα της Μαριάννας Βιγιαρεάλ στη συνέχεια λυγίστηκε τόσο από τους πλούσιους όσο και από τους φτωχούς. Πράγματι, για τη μοίρα της ταινίας, η ηρωίδα κατάφερε να γνωρίσει μεγάλη και καθαρή αγάπη, με την αγαπημένη της, να γεννήσει έναν γιο, να τον χάσει και να ψάξει για πολλά χρόνια.

Και οι θεατές μπορούσαν να ανησυχούν μόνο γι 'αυτήν και να διαφωνήσουν θερμά με ποιον θα μείνει τελικά η Μαριάν - με τον Λούις Αλμπέρτο ​​ή με τον αρχιτέκτονα Μεντιζαμπάλ.

13. Just Maria (τηλεοπτικές σειρές 1989 - 1990)

gfi5jqhqΕίδος: δράμα, μελόδραμα
Βαθμολογία Kinopoisk:
5.2
Αξιολόγηση IMDb:
4.9
Χώρα:
Μεξικό
Παραγωγός:
Arturo Ripstein, Beatrice Sheridan
ΜΟΥΣΙΚΗ:
Jose Antonio «Potro» Farias, Paco Navarette

Σήμερα, η ιστορία μιας όμορφης αγροτικής γυναίκας που αγαπήθηκε αλλά απορρίφθηκε από μια πλούσια νεολαία και στη συνέχεια έγινε διάσημη σχεδιαστής μόδας, φαίνεται αφελής και δεν αξίζει ιδιαίτερης προσοχής. Αλλά στις αρχές της δεκαετίας του '90, όταν η Just Maria ήταν στην τηλεόραση, οι δρόμοι των ρωσικών πόλεων ήταν άδειοι.

Ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας μιας από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του '90 στη Ρωσία; Όχι μόνο στη μη κακοτυχία των Ρώσων θεατών (ή, κυρίως, των θεατών), αλλά και στο γεγονός ότι μια απλή Ρώσος γυναίκα θα μπορούσε εύκολα να συσχετιστεί με μια αφελής, ευγενική και εργατική ηρωίδα.

Ο σχετικά μικρός αριθμός επεισοδίων για τηλεοπτικές σειρές του Μεξικού (143) επέτρεψε να αποκαλυφθούν δυναμικά οι χαρακτήρες των ηρώων, οι σχέσεις τους και να τεθεί το θέμα σε ένα λογικό τέλος.

Προς τιμήν του «Prosto Maria», οι Λευκορώσοι κτηνοτρόφοι έφεραν ακόμη και μια ποικιλία αχλαδιών με το ίδιο όνομα.

12.Buffy the Vampire Slayer (τηλεοπτικές σειρές 1997 - 2003)

etssz40zΕίδος: φαντασία, δράση, δράμα
Βαθμολογία Kinopoisk:
7.1
Αξιολόγηση IMDb:
8.2
Χώρα:
ΗΠΑ
Παραγωγός:
Joss Whedon, James A. Contner, David Solomon και τα λοιπά
ΜΟΥΣΙΚΗ:
Christoph Beck, Thomas Wanker, Robert Duncan

Πολύ πριν οι αδερφοί του Winchester ξεκινήσουν τον αγώνα τους ενάντια στα κακά πνεύματα, οι νέοι Buffy Summers το έκαναν αυτό.

Ένα καλά επιλεγμένο καστ, υπέροχα αστεία και συγκινητικές στιγμές και απλά και κατανοητά θέματα για εφήβους όπως το σχολείο, οι σχέσεις αγάπης και οι σχέσεις με φίλους και οικογένεια είναι τα συστατικά της επιτυχίας αυτής της σειράς.

Καθώς αναπτύχθηκε η σειρά, όλο και περισσότερο μετατράπηκε από ένα παραμύθι για τη νίκη επί του κακού σε μια βαθιά και ακόμη τραγική ιστορία, στην οποία το καλό δεν βγήκε πάντα νικηφόρα, και το "καλό" δεν ήταν καλό σε όλα. Ωστόσο, το παρατηρείτε πλήρως όταν επισκέπτεστε ξανά τον Buffy στην ενηλικίωση.

11. Xena - Warrior Princess (τηλεοπτικές σειρές 1995 - 2001)

kdoltffhΕίδος: φαντασία, δράση, περιπέτεια
Βαθμολογία Kinopoisk:
7.2
Αξιολόγηση IMDb:
6.5
Χώρα:
ΗΠΑ, Νέα Ζηλανδία
Παραγωγός:
Bruce Campbell, Charlie Haskell, Charles Siebert et al
ΜΟΥΣΙΚΗ:
Joseph LoDuca, Daniel Peter Colton

Ο άφοβος, δροσερός και καταραμένος σέξι πολεμιστής με τη χαρακτηριστική κραυγή της μάχης και το ασυνήθιστο όπλο του τσακράμ έγινε όχι μόνο η βασίλισσα των πολεμιστών, αλλά και η βασίλισσα των τηλεοπτικών σειρών της δεκαετίας του '90.

Οι περιπέτειες της δεν περιορίστηκαν στην Αρχαία Ελλάδα, αλλά πραγματοποιήθηκαν στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, την Ινδία, την Αίγυπτο, την Κίνα, την Ιαπωνία, την Αφρική, τη Νορβηγία και ακόμη και τη Σιβηρία. Μερικές φορές στα ταξίδια της, η Χένα συνάντησε τον Ηρακλή και στη συνέχεια οι ήρωες ενήργησαν μαζί, για το καλό των ανθρώπων.

Ο Renee O'Connor πρωταγωνίστησε ως πιστός φίλος της Xena Gabrielle. Και έπαιξε σχεδόν όλα τα ακροβατικά της σειράς, χωρίς τη βοήθεια ενός μαθητή.

Είναι αστείο ότι στη ζωή, η σκοτεινή μαλλιά Xena (ή μάλλον η Lucy Lawless) είναι ξανθιά. Για το ρόλο, ήταν βαμμένη σε σκούρα ή καστανιές.

10. Amazing Wanderings of Hercules (τηλεοπτικές σειρές 1995 - 1999)

5kph1zgqΕίδος: φαντασία, δράση, περιπέτεια
Βαθμολογία Kinopoisk:
7.2
Αξιολόγηση IMDb:
6.5
Χώρα:
ΗΠΑ, Νέα Ζηλανδία
Παραγωγός:
Bruce Campbell, Charlie Haskell, Charles Siebert et al
ΜΟΥΣΙΚΗ:
Joseph LoDuca, Daniel Peter Colton

Το ισχυρό και ανεξάρτητο "Xena" είχε έναν άξιο αντίπαλο - τον θαρραλέο και ευγενή όμορφο Hercules, που έπαιξε ο Kevin Sorbo στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του '90.

Οι περιπέτειες του, που χαρακτήριζαν τους χαρακτήρες της ελληνικής (και όχι μόνο) μυθολογίας, δεν ήταν μόνο συναρπαστικές, αλλά και αστείες, υπήρχε ένα μέρος για καλά αστεία, διδακτικές στιγμές, ακόμη και τραγικά επεισόδια. Για χάρη του κόμικς, οι συγγραφείς μερικές φορές πρόσθεσαν διπλά από τους κύριους χαρακτήρες στην πλοκή. Για παράδειγμα, ο Kevin Sorbo έπαιξε μια κακή εκδοχή του Ηρακλή - το Sovereign.

Σε αντίθεση με το "Xena", το "The Amazing Wanderings of Hercules" δεν έχει σαφές τέλος, οι χαρακτήρες φεύγουν προς τον ορίζοντα, προς νέα κατορθώματα. Απλώς δεν είχαν χρόνο να το αφαιρέσουν, αφού ο Kevin Sorbo υπέστη τρεις εγκεφαλικά επεισόδια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και αποσύρθηκε ήσυχα.

9. Μπέβερλι Χιλς 90210 (τηλεοπτικές σειρές 1990 - 2000)

vl52vcqfΕίδος: δράμα, μελόδραμα
Βαθμολογία Kinopoisk:
7.6
Αξιολόγηση IMDb:
6.3
Χώρα:
ΗΠΑ
Παραγωγός:
Daniel Etties, Chip Chalmers, Jason Priestley και άλλοι
ΜΟΥΣΙΚΗ:
Marty Davich, Gary S. Scott, John E. Davis

Το Beverly Hills 90210 είχε όλα όσα χρειάστηκε ένας έφηβος θεατής - όμορφους χαρακτήρες, αγάπη, πιστούς φίλους, θεαματικό δράμα και την έλλειψη κλασικών χαρακτηριστικών σαπουνόπερας της εποχής.

Επιπλέον, η σειρά έθεσε κοινά θέματα νεολαίας, όπως η πρώιμη εγκυμοσύνη, οι δύσκολες σχέσεις με τους γονείς, η προδοσία φίλων, τα ναρκωτικά και ο αλκοολισμός, τα οποία ανέβασαν γρήγορα στην κορυφή της δημοτικότητας.

Είναι περίεργο ότι το σχολικό κτίριο Torrance High School, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη μαγνητοσκόπηση, "μετανάστευσε" σε μια άλλη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά νεολαίας της δεκαετίας του '90 - "Buffy the Vampire Slayer".

8. Ιστορίες από την κρύπτη (τηλεοπτική σειρά 1989 - 1996)

v4j2sslkΕίδος: φαντασία, τρόμος, θρίλερ
Βαθμολογία Kinopoisk:
7.6
Αξιολόγηση IMDb:
8
Χώρα:
ΗΠΑ
Παραγωγός:
Ο Russell Mulcay, ο Elliot Silverstein, ο Robert Zemeckis και άλλοι
ΜΟΥΣΙΚΗ:
Jay Ferguson, Nicholas Pike, Alan Silvestri

Εκείνοι που, στη δεκαετία του '90, ήθελαν να χτυπήσουν τα νεύρα τους όχι μόνο στην πραγματικότητα, αλλά και στην οθόνη της ταινίας, περίμεναν με ανυπομονησία το Crypt Keeper. Οι ιστορίες του ήταν γεμάτες από το πιο μαύρο χιούμορ και η αποξήλωση κάθε ιστορίας ήταν εντελώς απρόβλεπτη.

Πολλοί διάσημοι ηθοποιοί έχουν περάσει από αυτήν τη σειρά, από τους Lance Henriksen, Whoopi Goldberg και Michael Ironside έως τους Demi Moore, Robert Patrick και Kirk Douglas.

7. Knight Rider (τηλεοπτικές σειρές 1982 - 1986)

axipdpynΕίδος: μυθοπλασία, δράση, δράμα
Βαθμολογία Kinopoisk:
7.7
Αξιολόγηση IMDb:
6.9
Χώρα:
ΗΠΑ
Παραγωγός:
Winrich Kolbe, Georg Fenadi, Sidney Hyers και τα λοιπά
ΜΟΥΣΙΚΗ:
Don Peak, Stu Phillips, Morton Stevens

Ξεφύγετε, Tesla! Δώστε τη θέση στον αστυνομικό Michael Long (με πρωταγωνιστή τον David Hasselhoff) και τον πανέμορφο συνεργάτη του, το μαύρο σπορ αυτοκίνητο Kitt με αυτο-αναπτυσσόμενη τεχνητή νοημοσύνη και έναν υπολογιστή που μιλάει επί του σκάφους. Μαζί με αυτό το ζευγάρι, το κοινό ταξίδεψε στους δρόμους της Αμερικής, πολεμώντας το κακό σε όλες τις εκδηλώσεις του.

Θεαματικές σκηνές, αστείοι διάλογοι μεταξύ Michael και Kitt, ακροβατικά και η ίδια η ιδέα της φιλίας μεταξύ του ανθρώπου και μιας έξυπνης μηχανής παρείχαν στον Knight Rider με εκπληκτική δημοτικότητα για πολλά χρόνια.

6. Παράλληλοι κόσμοι (τηλεοπτικές σειρές 1995 - 2000)

nkiqdytcΕίδος: φαντασία, περιπέτεια
Βαθμολογία Kinopoisk:
7.8
Αξιολόγηση IMDb:
7.4
Χώρα:
ΗΠΑ
Παραγωγός:
Richard Compton, David E. Peckinpah, Jerry O'Connell και τα λοιπά
ΜΟΥΣΙΚΗ:
Danny Lux, Stephen Graziano, Mark Mathersbo

Ένα άλλο όνομα για αυτήν τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά είναι τα Sliders. Υπονοεί τη δράση της μηχανής πύλης, που εφευρέθηκε από έναν από τους κύριους χαρακτήρες, τη βασίλισσα Melory. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να "γλιστρήσετε" σε παράλληλους κόσμους, κάπως παρόμοιοι, αλλά με κάποιους τρόπους πολύ διαφορετικούς από τη μητέρα μας Γη. Για παράδειγμα, σε έναν από τους κόσμους οι Ρώσοι κατέλαβαν την Αμερική.

Η σειρά "Parallel Worlds" έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού λόγω πολλών χαρακτηριστικών:

  • χαρισματικοί χαρακτήρες,
  • προσοχή στη φυσική,
  • χιούμορ,
  • μη τυπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνεχώς οι πρωταγωνιστές,
  • απρόβλεπτο της πλοκής.

Ωστόσο, μετά την αποχώρηση του John Rhys-Davis, ο οποίος έπαιξε τον καθηγητή Arturo, η σειρά έχασε μέρος της ελκυστικότητάς της, γι 'αυτό σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε τις πρώτες 3 σεζόν ως τις πιο επιτυχημένες.

5. Alf (1986 - 1990)

2of0m0p2Είδος: φαντασία, κωμωδία, οικογένεια
Βαθμολογία Kinopoisk:
7.9
Αξιολόγηση IMDb:
7.4
Χώρα:
ΗΠΑ
Παραγωγός:
Nick Hawinga, Bert Brinkerhoff, Gary Simokawa και άλλοι
ΜΟΥΣΙΚΗ:
Alf Clausen

Ένας γούνινος νεοφερμένος από τον πλανήτη Melmak και ένας μεγάλος εραστής της γάτας (γαστρονομικά) κέρδισε τις καρδιές των Ρώσων θεατών με την ειλικρίνεια, την καλοσύνη και τις αστείες καταστάσεις του στις οποίες βρίσκεται συνεχώς. Ταυτόχρονα, σας επιτρέπει να κοιτάτε ανθρώπους από μια μη τυπική προοπτική, γιατί για έναν εξωγήινο, οι νόμοι, η τέχνη και άλλες πτυχές της ανθρώπινης ζωής είναι παράξενοι και καταπληκτικοί.

Το χιούμορ στο "Alpha" είναι κατανοητό τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, σχεδόν δεν υπάρχουν χυδαία αστεία, επομένως μπορεί να συνιστάται με ασφάλεια για οικογενειακή προβολή.

Στην αρχή της σειράς, ο ρόλος της Alpha έπαιξε ο μεσαίος ηθοποιός Mihai "Mihu" Mesaros, αλλά στη συνέχεια αντικαταστάθηκε με μια ηλεκτρονική κούκλα και ο γούνινος εραστής της γάτας γυρίστηκε μόνο μέχρι τη μέση του. Ο Μέσαρος ασχολήθηκε με τη μαγνητοσκόπηση μόνο όταν ήταν απαραίτητο να δείξει τον Άλφα σε πλήρη ανάπτυξη ή σε κίνηση.

4. Κολόμπο (τηλεοπτικές σειρές 1968 - 2003)

beivvcpkΕίδος: ντετέκτιβ, δράμα, έγκλημα
Βαθμολογία Kinopoisk:
8
Αξιολόγηση IMDb:
8.2
Χώρα:
ΗΠΑ
Παραγωγός:
Vincent McEvity, James Frawley, Patrick McGuen και τα λοιπά
ΜΟΥΣΙΚΗ:
Richard DeBenedictis, Bernardo Segal, Patrick Williams et al

Ένας απλός ντετέκτιβ σε ένα αδιάβροχο αδιάβροχο, οδηγούσε σε ένα παλιό Peugeot 403 και ανέφερε συνεχώς τη σύζυγό του, την οποία κανείς δεν έχει δει - έτσι εμφανίστηκε ο υπολοχαγός Φρανκ Κολόμπο στο κοινό, τον οποίο έπαιξε ο Peter Falk. Παρεμπιπτόντως, ο μανδύας ελήφθη από την ντουλάπα του ίδιου του ηθοποιού · υπηρέτησε τον Falk για περίπου 25 χρόνια.

Παρά την αντιληπτή απουσία του, ο Κολόμπο αποκαλύπτει τα πιο περίπλοκα εγκλήματα χωρίς να καταφεύγει σε πυροβολισμούς ή απειλές. Και ο τρόπος με τον οποίο κάνει τη δουλειά του με χαρά κέρδισε τη σειρά τη διαρκή αγάπη του κοινού. Ποιος είναι ο δολοφόνος είναι γνωστός από την αρχή κάθε επεισοδίου, αλλά φαίνεται ότι ο κακός ή ο κακοποιός έχει προσφέρει στον εαυτό του το τέλειο άλλοθι. Μέχρι να έρθει το Κολόμπο ...

3. Poirot (τηλεοπτικές σειρές 1989-2013)

5cm4x3okΕίδος: ντετέκτιβ, δράμα, έγκλημα
Βαθμολογία Kinopoisk:
8.1
Αξιολόγηση IMDb:
8.6
Χώρα:
Ηνωμένο Βασίλειο
Παραγωγός:
Edward Bennett, Rennie Rye, Andrew Grieve και άλλοι
ΜΟΥΣΙΚΗ:
Christopher Gunning, Christian Henson, Stephen McKeon

Ο υπερήφανος, υπερβολικά τακτοποιημένος και αριστοκρατικός Hercule Poirot είναι εντελώς διαφορετικός από τον Βρετανό "συνάδελφό του" Sherlock Holmes ή τη σύγχρονη εικόνα ενός ντετέκτιβ που χρησιμοποιεί περισσότερες γροθιές ή όπλα από τον εγκέφαλο. Και αυτό είναι καλό, επειδή το κοινό αγαπά τον Poirot ακριβώς για τη συμπεριφορά και τους τρόπους του, καθώς και για το λαμπρό έργο των "γκρίζων κυττάρων".

Είναι αστείο που ο Βρετανός David Suchet μετενσαρκώθηκε στην ασημένια οθόνη ως το Βελγικό Poirot. Προκειμένου να νιώσει το πνεύμα του Ηρακλή, για να κατανοήσει καλύτερα τον χαρακτήρα του, ο Suchet μελέτησε την ιστορία του Βελγίου, παρακολούθησε όλα τα έργα της Agatha Christie από τον κύκλο Poirot και προηγούμενες προβολές ταινιών που σχετίζονται με το Poirot και ανέπτυξε επίσης έναν ειδικό περίπατο για τον διάσημο ντετέκτιβ.

Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά στην οποία τα πάντα είναι καλά - από τη δράση μέχρι τα κοστούμια, από τη σκηνοθεσία στην ατμόσφαιρα στην οποία πραγματοποιούνται εκδηλώσεις. Κάθε βήμα, κάθε κίνηση των χαρακτήρων μελετάται και τελειώνει, κάθε λεπτομέρεια της σειράς έχει το δικό της νόημα, και το κοινό μπορεί να ανταγωνιστεί μόνο τον Poirot με την ευκρίνεια του μυαλού, αναρωτιούνται ποιος είναι ο εγκληματίας.

2. Τα X-Files (τηλεοπτικές σειρές 1993 - 2018)

dek1vfhgΕίδος: φαντασία, δράμα, έγκλημα
Βαθμολογία Kinopoisk:
8.2
Αξιολόγηση IMDb:
8.6
Χώρα:
ΗΠΑ, Καναδάς
Παραγωγός:
Kim Manners, Rob Bowman, David Nutter και άλλοι
ΜΟΥΣΙΚΗ: Mark Snow

Ο Μώλντερ και η Σκάλλυ, ψάχνοντας την αλήθεια, που είναι «κάπου κοντά», εδώ και πολλά χρόνια έχουν γίνει το αγαπημένο ζευγάρι ταινιών του ρωσικού κοινού.

Ενδιαφέρουσες και μη τυπικές πλοκές που σχετίζονται με παραφυσικά φαινόμενα, καλά μελετημένους διαλόγους, υψηλής ποιότητας ειδικά εφέ και τη διαβόητη «χημεία» μεταξύ των κύριων χαρακτήρων έκαναν τόσο τους νεαρούς όσο και τους ενήλικες Ρώσους να προσκολληθούν σε μπλε οθόνες για να μην χάσουν ούτε ένα επεισόδιο της σειράς λατρείας της δεκαετίας του '90.

Τα X-Files έχουν επανειλημμένα λάβει βραβεία - Emmy, Saturn και Golden Globe σε διάφορες κατηγορίες (πιο συχνά - ως η καλύτερη δραματική σειρά) και η επιτυχία τους κράτησε τόσο πολύ που το 2016 αποφασίστηκε να κυκλοφορήσει στην οθόνη 10η σεζόν, με τους παλαιότερους αλλά ακόμα δυνατούς David Duchovny και Gillian Anderson. Δυστυχώς, το δέκατο απέτυχε να πλησιάσει την επιτυχία των πρώτων σεζόν.

1. Twin Peaks (τηλεοπτικές σειρές 1990-1991)

kowxcmzhΕίδος: θρίλερ, δράμα, έγκλημα
Βαθμολογία Kinopoisk:
8.5
Αξιολόγηση IMDb:
8.8
Χώρα:
ΗΠΑ
Παραγωγός:
David Lynch, Leslie Linka Glatter, Caleb Deschanel και τα λοιπά
ΜΟΥΣΙΚΗ: Angelo Badalamenti

Ποιος σκότωσε τη Λόρα Πάλμερ; Αυτό ήταν το κύριο μυστήριο των Twin Peaks και κράτησε τους θεατές στα δάχτυλα των ποδιών τους μέχρι το τελευταίο επεισόδιο.

Η συγχώνευση του ντετέκτιβ, του δράματος, του μυστικισμού και του μελοδράματος έδωσε στη σειρά υψηλή βαθμολογία θεατών και το 2007 ονομάστηκε μεταξύ των καλύτερων τηλεοπτικών εκπομπών όλων των εποχών σύμφωνα με το περιοδικό Time.

12 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εισαγάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας

itop-el.polrestrojakpus.com

Τεχνικές

Αθλημα

Φύση