Σπίτι Τεχνικές Βαθμολογία των καλύτερων soundbars το 2020

Βαθμολογία των καλύτερων soundbars το 2020

Εάν, μαζί με μια εξαιρετική εικόνα στην τηλεόρασή σας, θέλετε επίσης ήχο που δεν είναι κατώτερης ποιότητας, θα πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε μια γραμμή ήχου. Τα καλύτερα soundbars του 2020 βρίσκονται στη βαθμολογία μας, με βάση τη δημοτικότητα και τις κριτικές των μοντέλων στον ιστότοπο Yandex.Market.

10. Bose Soundbar 500

ehu0zlu1

 • γραμμή ήχου
 • τηλεχειριστήριο

Οι μηχανικοί της Bose ήταν πάντα γνωστοί για την ικανότητά τους να τραβούν ισχυρά και, ας μην φοβόμαστε τη λέξη, "μεγάλος" ήχος σε μια μικρή και συμπαγή συσκευή. Συγκεκριμένα, το Bose Soundbar 500 είναι μια μικρή συσκευή πάνελ με στενό προφίλ που, ακόμη και όταν τοποθετείται μπροστά από την οθόνη, δεν καλύπτει τους αισθητήρες ζωτικής σημασίας για τους ιδιοκτήτες της τηλεόρασης.

Το μοντέλο που ανοίγει την βαθμολογία της γραμμής ήχου 2020 έχει είσοδο HDMI και, κατά συνέπεια, μια πολύ βολική εφαρμογή, χάρη στην οποία μπορείτε να προσαρμόσετε τον ήχο με τον τρόπο που σας αρέσει. Η ισορροπία ήχου του Bose Soundbar 500 είναι συγκεκριμένη, δεν το αρέσει σε όλους από το πρώτο λεπτό, οπότε θα χρειαστείτε αυτήν την εφαρμογή.

πλεονεκτήματα: λιτός και μινιμαλιστικός σχεδιασμός, ποιότητα κατασκευής, βολικοί δείκτες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μουσικό κέντρο.

Μειονεκτήματα: δεν μπορείτε να κάνετε το δικό σας σετ προεπιλογών ξεχωριστά για τον κινηματογράφο και ξεχωριστά για μουσική, στη Ρωσία δεν υπάρχει ενοποίηση με τους βοηθούς φωνής της Δύσης.

9. Καντόνι DM 5

2zknfa5j

 • σύστημα 2.1
 • γραμμή ήχου
 • συνολική ισχύς 120 W
 • εύρος συχνοτήτων 40-23000 Hz
 • τηλεχειριστήριο

Αυτή η γραμμή ήχου αξίζει τα λεφτά. Το γυάλινο πάνελ και η λακωνική αλλά ακριβή σχεδίαση το έχουν μετατρέψει από «απλώς μια συσκευή» σε διακόσμηση του δωματίου. Το μοντέλο έχει έως και τρεις λειτουργίες ισοσταθμιστή - έτσι ώστε η γραμμή ήχου να ακούγεται 100% από οποιαδήποτε θέση (μπορείτε είτε να την κρεμάσετε είτε να την τοποθετήσετε κάτω από την οθόνη της τηλεόρασης).

Και το Canton DM 5, εκτός από τους ισοσταθμιστές, έχει δύο ειδικούς τρόπους:

 1. ένα από αυτά προορίζεται για βελτιωμένη μετάδοση φωνής.
 1. Και δεν συνιστούμε τη χρήση του δεύτερου σε ξεχωριστό διαμέρισμα εάν εκτιμάτε τις καλές σχέσεις με τους γείτονες. Ονομάζεται Hotel και έχει σχεδιαστεί για να παίζεται με τη μέγιστη ισχύ.

Εκτός από την πραγματική τηλεόραση, το Canton DM 5 μπορεί να αναπαράγει ήχο από οποιαδήποτε συμβατή συσκευή μέσω Bluetooth.

πλεονεκτήματα: σχεδιασμός, ήχος, ισχύς.

Μειονεκτήματα: Όταν το μπάσο είναι ιδιαίτερα βαθύ, μπορεί να δονείται, για καλό ήχο, να καθαρίζει το χώρο γύρω από τη γραμμή ήχου από ξένα αντικείμενα (μπορεί να αρχίσουν να αντηχούν).

8. Denon DHT-S316

ifdivyld

 • σύστημα 2.1
 • γραμμή ήχου
 • συνολική ισχύς 160 W
 • τηλεχειριστήριο

Η τηλεόραση Denon DHT-S316 και 40 εκατοστά είναι η μία για την άλλη. Παρά το μέτριο μέγεθός του και μόνο δύο κανάλια, ο ήχος του Denon DHT-S316 είναι πολύ καλός. Φυσικά, δεν μπορείτε να περιμένετε εξαιρετικά ισχυρά βαθιά μπάσα από αυτό, αλλά στο σύνολό του είναι πολύ ευχάριστο - ισορροπημένο και, παρόλα αυτά, λεπτό.

Στη λειτουργία "Cinema", ο ήχος συμπληρώνεται από εφέ surround. Και εκτός από το "Cinema", υπάρχουν επίσης ειδικές λειτουργίες για μουσική, φωνές, για προβολή τη νύχτα ...

Η συσκευή διαθέτει ξεχωριστό, ασύρματο υπογούφερ. Υπάρχει επίσης ένα τηλεχειριστήριο, μόνο που δεν είναι πραγματικά απαραίτητο, γιατί όταν συνδέεται μέσω αναλογικής εισόδου, η ίδια η συσκευή ενεργοποιείται και απενεργοποιείται ταυτόχρονα με την τηλεόραση. Και η ένταση μπορεί να τροποποιηθεί από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

πλεονεκτήματα: λόγος ήχου / ποιότητας, τηλεχειριστήριο τηλεόρασης, Bluetooth.

Μειονεκτήματα: Εάν το τηλεχειριστήριο από τη συσκευή λείπει ή είναι σπασμένο, είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε ένα νέο.

7.YAMAHA YSP-2700

bwjx3s3w

 • σύστημα 7.1
 • γραμμή ήχου
 • συνολική ισχύς 107 W
 • τηλεχειριστήριο

Αν ψάχνετε για μια ισχυρή συσκευή με το μέγιστο σύνολο χαρακτηριστικών για παρακολούθηση τηλεόρασης, τότε το YAMAHA YSP-2700 είναι ένα από τα καλύτερα soundbars.

Διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε όχι μόνο για να βελτιώσετε τον ήχο της τηλεόρασής σας, αλλά και ως είδος προσαρμογέα για μια μεγάλη ποικιλία συσκευών ήχου και βίντεο. Υπάρχει έξοδος subwoofer, έξοδος HDMI, τρεις είσοδοι HDMI, ψηφιακές οπτικές και ομοαξονικές είσοδοι και υποδοχή Ethernet.

Υπάρχει επίσης Bluetooth, ώστε να μπορείτε να ακούτε μουσική από το τηλέφωνο ή το tablet σας στη γραμμή ήχου. Εκτός από τον δικό του πίνακα με κουμπιά, μπορείτε να ελέγξετε το YAMAHA YSP-2700 τόσο μέσω του τηλεχειριστηρίου (περιλαμβάνεται στο κιτ) όσο και μέσω της εφαρμογής για κινητά.

Το μοντέλο προσομοιώνει πολύ καλά ένα τρισδιάστατο ηχητικό πεδίο γύρω από τους ακροατές, ταλαντεύεται τακτικά κατά τη διάρκεια εκρήξεων και επισημαίνει φωνές ενάντια στο γενικό θόρυβο του περιβάλλοντος. Μόνο πρώτα πρέπει να τοποθετήσετε το μικρόφωνο για βαθμονόμηση ακριβώς εκεί που σκοπεύετε να είστε πιο συχνά όταν παρακολουθείτε τηλεόραση.

Η έλλειψη μπάσων δεν μπορεί να διαμαρτυρηθεί, επομένως δεν χρειάζεστε εξωτερικό subwoofer.

πλεονεκτήματα: Υποστήριξη Wi-Fi και AirPlay, τα πόδια μπορούν να ξεβιδωθούν για να κάνουν τη γραμμή ήχου παρακάτω.

Μειονεκτήματα: Σύνολο 2 ρυθμιστικών για ρύθμιση μπάσων και πρίμων, το βραχίονα ανάρτησης πωλείται ξεχωριστά.

6. Sonos Beam

b5y5cq1v

 • γραμμή ήχου
 • συνολική ισχύς 60 W

Το μοντέλο Sonos δεν μπορεί να καυχηθεί σε χαμηλή τιμή και συμπαγή (μήκος 65 cm). Υπάρχει όμως η ευκαιρία να αγοράσετε μια λευκή έκδοση, η οποία δεν είναι τόσο συνηθισμένη, τα περισσότερα soundbars στη ρωσική αγορά είναι βαρετά μαύρα.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συσκευής είναι η δυνατότητα ενοποίησης με τις υπηρεσίες Google. Είναι αλήθεια, για να το πετύχετε αυτό, θα πρέπει να χορέψετε πολύ με ένα ντέφι: για παράδειγμα, δημιουργήστε έναν λογαριασμό ειδικά για αυτήν την επιχείρηση και ψέμα σε μια άψυχη μηχανή που πραγματικά ζείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το σύστημα, που δεν είναι συνηθισμένο στην ανθρώπινη πονηριά, θα σας πιστέψει και μπορείτε να ελέγξετε τη συσκευή με τη φωνή σας. Και μάλιστα να κάνετε την ηχητική γραμμή να σας απαντήσει στα ρωσικά (αν και πάλι θα πρέπει να ιδρώνετε πολύ για αυτό).

Ως υπενθύμιση, οι μουσικές υπηρεσίες της Google πληρώνονται και απαιτούν συνδρομή.

πλεονεκτήματα: υπέροχος ήχος, η δυνατότητα περαιτέρω βελτίωσής του αγοράζοντας επιπλέον ηχεία και ένα subwoofer.

Μειονεκτήματα: δυσκολίες στη σύνδεση ενός βοηθού φωνής, η τιμή, η βάση τοίχου θα πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά.

5. Polk Audio Signa S2

rnkrxgan

 • σύστημα 2.1
 • γραμμή ήχου
 • συνολική ισχύς 160 W
 • εύρος συχνοτήτων 45-20000 Hz
 • τηλεχειριστήριο

Όπως και η συσκευή από το Sonos, η γραμμή ήχου Polk Audio Signa S2 ήρθε σε εμάς από αμερικανικές ακτές. Πρόκειται για μια μικρή συσκευή με κάλυμμα από ύφασμα και πλαστικό σώμα. Η γραμμή ήχου έχει πολύ μικρό ύψος, μόνο 5 cm, οπότε σίγουρα δεν θα καλύψει την εικόνα στην οθόνη της τηλεόρασης.

Το μοντέλο έχει ακριβώς ένα υπογούφερ και η βασική του μονάδα είναι από προεπιλογή συντονισμένη και εναρμονισμένη τέλεια τόσο στη συχνότητα όσο και στο επίπεδο ήχου. Σας συμβουλεύουμε λοιπόν να μην το αγγίζετε, διαφορετικά πολλοί χρήστες, αφού έχουν τροποποιήσει το μπάσο, τότε παραπονούνται ότι ξαφνικά υπάρχουν πάρα πολλοί από αυτούς.

Γενικά, ο ήχος του Polk Audio Signa S2 είναι εξαιρετικός - καλός, ισορροπημένος, έντονος. Για standard δωμάτιο 20 m2, θα είναι περισσότερο από αρκετό. Επιπλέον, οι λάτρεις της μουσικής σημειώνουν ότι η γραμμή ήχου είναι καλή όχι μόνο για την τηλεόραση, αλλά και για τη μουσική, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια ως μουσικό κέντρο.

πλεονεκτήματα: Υπέροχος ήχος τόσο για αναπαραγωγή τηλεόρασης όσο και για μουσική.

Μειονεκτήματα: Η επιφάνεια του υφάσματος είναι δύσκολο να καθαριστεί από τη σκόνη, μπορεί να συμβεί παραμόρφωση ήχου σε υψηλή ένταση.

4. LG SL10Y

heksrsk5

 • σύστημα 5.1
 • γραμμή ήχου
 • συνολική ισχύς 570 W
 • τηλεχειριστήριο

Αυτό το μοντέλο δεν μπορεί να ονομαστεί μοντέλο προϋπολογισμού, αλλά πληροί την τιμή του 100%. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του LG SL10Y, ο ήχος στις υψηλές και μεσαίες συχνότητες είναι καθαρός και καθαρός και το μπάσο είναι απαλό και βαθύ.

Επιπλέον, η γραμμή ήχου μεταφέρει τέλεια τις παραμικρές αποχρώσεις του soundtrack μιας τηλεοπτικής σειράς ή μιας ταινίας. Θα ακούσετε εύκολα μια πόρτα να χτυπάει κάπου στα βάθη του διαδρόμου, ή τους ήχους των βημάτων, ή το θόρυβο ενός καταρράκτη στο πλαίσιο της συνομιλίας, και θα εκπλαγείτε με το πόσο χάσατε πριν.

Είναι ωραίο ότι αυτό το μοντέλο υποστηρίζει Bluetooth και ασύρματη σύνδεση μέσω Wi-Fi και διαθέτει επίσης υποστήριξη Google Cast.

πλεονεκτήματα: εύκολη σύνδεση, κομψός σχεδιασμός, ο ήχος φαίνεται να εξαπλώνεται σε όλο το δωμάτιο, δημιουργώντας το αποτέλεσμα της παρουσίας, υπάρχει υποστήριξη για το Dolby Atmos.

Μειονεκτήματα: καμία αναλογική είσοδος.

3. Sony HT-S350

cr5tephy

 • σύστημα 2.1
 • γραμμή ήχου
 • συνολική ισχύς 320 W
 • τηλεχειριστήριο

Τα τρία κορυφαία soundbars του 2020 ανοίγονται από μια συσκευή από τη Sony, μια εταιρεία που είναι από καιρό γνωστή στους Ρώσους αγοραστές εξοπλισμού βίντεο και ήχου. Το HT-S350 είναι ένα καλό μοντέλο που συνδυάζει με επιτυχία μια σχετικά χαμηλή τιμή και ποιοτικό ήχο.

Αλλά φαίνεται ότι οι μηχανικοί της Sony αποφάσισαν να στραφούν εντελώς σε όλα τα νέα και να πετάξουν το παλιό από το πλοίο της εποχής μας. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε ότι το μοντέλο δεν έχει καθόλου αναλογικές εισόδους; Και αν έχετε ένα παλιό πικάπ ή μοντέλο τηλεόρασης με το οποίο δεν θέλετε να χωρίσετε, το Sony HT-S350 δεν θα απολύσει καθόλου.

Είναι αλήθεια ότι αυτό αντισταθμίζεται εν μέρει από την παρουσία Bluetooth, με τη βοήθεια του οποίου η συσκευή μπορεί εύκολα και εύκολα να συνδεθεί σε νεότερα μοντέλα από τον ίδιο κατασκευαστή και όχι μόνο, και μπορεί επίσης να παίξει μουσική από ένα smartphone. Δεν υπάρχει Wi-Fi, αλλά αυτό ισχύει για συσκευές μιας εντελώς διαφορετικής κατηγορίας τιμών.

πλεονεκτήματα: μία από τις καλύτερες αναλογίες τιμής / ήχου.

Μειονεκτήματα: Δεν περιλαμβάνονται βάσεις τοίχου.

2. Samsung HW-R550

bfe0dwve

 • σύστημα 2.1
 • γραμμή ήχου
 • συνολική ισχύς 320 W
 • εύρος συχνοτήτων 42-20000 Hz
 • τηλεχειριστήριο

Η γραμμή ήχου HW-R550 είναι μια από τις πιο οικονομικές λύσεις από τον επιφανή κατασκευαστή της Νότιας Κορέας και θα κοστίσει περίπου 5 χιλιάδες λιγότερο από ό, τι οι περισσότεροι ανταγωνιστές από τη βαθμολογία μας.

Για την τιμή του, η συσκευή είναι πολύ καλή, συνδέεται τέλεια τόσο με τηλεόραση, όσο και με υπολογιστή και smartphone. Υπάρχει ένα τηλεχειριστήριο υπερύθρων που θα λειτουργεί με άλλο εξοπλισμό της Samsung, εάν έχετε.

Η ποιότητα του ήχου είναι μέτρια, αλλά αποκαλύπτεται πλήρως εάν η πηγή υποστηρίζει μετάδοση bitstream. Έτσι, εάν θέλετε καλό ήχο, πρέπει να χορέψετε με την επιλογή του τρόπου μετάδοσης. Μπορείτε να το βελτιώσετε αγοράζοντας ξεχωριστά ένα subwoofer και ηχεία.

πλεονεκτήματα: τιμή, ενσωμάτωση με σχεδόν όλα, συνδετήρες και οπτικό καλώδιο, εύκολο στην εγκατάσταση και διαμόρφωση.

Μειονεκτήματα: επιβραδύνεται λίγο κατά την εναλλαγή λειτουργιών, για βαθύ ήχο και μπάσο θα πρέπει να αγοράσετε επιπλέον εξοπλισμό.

1. Γραμμή JBL 2.1

kat0b0rp

 • σύστημα 2.1
 • γραμμή ήχου
 • συνολική ισχύς 300 W
 • εύρος συχνοτήτων 40-20000 Hz
 • τηλεχειριστήριο

Η καλύτερη γραμμή ήχου του 2020 σύμφωνα με τους επισκέπτες του ιστότοπου Yandex.Market είναι το JBL Bar 2.1 Deep Bass. Είναι μια μικρή, συμπαγής οικονομική συσκευή που είναι ιδανική για μικρά δωμάτια.

Το Bar 2.1 Deep Bass έχει το δικό του υπογούφερ και ακόμη και δύο θύρες HDMI (το ένα είναι μόνο HDMI, το άλλο είναι τόξο HDMI). Πολύ βολικό αν η τηλεόραση είναι παλιό μοντέλο. ακόμα και τότε, χάρη στις δύο θύρες, μπορείτε να ρυθμίσετε το Dolbi Digital και να ελέγχετε ταυτόχρονα τη γραμμή ήχου και την τηλεόραση από ένα τηλεχειριστήριο.

Αυτό το μοντέλο ικανοποιεί επίσης με αναλογία ήχου / τιμής. Παρά τον αριθμό των καναλιών, ο ήχος είναι γεμάτος, ευρύχωρος, βαθύς. Το μπάσο είναι χαμηλό (δείτε το όνομα της γραμμής ήχου), οι υψηλοί ήχοι δεν συριγμό ή κουδουνίζουν Φυσικά, η ποιότητα είναι 7,1 από το 2.1. δεν μπορείτε να περιμένετε, αλλά για μικρούς χώρους το JBL Bar 2.1 Deep Bass είναι πολύ καλό.

πλεονεκτήματα: αξία για τα χρήματα, περιλαμβάνονται βάσεις τοίχου.

Μειονεκτήματα: εάν δύο θύρες είναι ενεργές ταυτόχρονα, HDMI και spdif, ο ήχος τροφοδοτείται μόνο σε HDMI και αν θέλετε να ακούσετε spfid, θα πρέπει να αποσυνδέσετε το καλώδιο HDMI μη αυτόματα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εισαγάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας

itop-el.polrestrojakpus.com

Τεχνικές

Αθλημα

Φύση