Σπίτι Παιχνίδια 20 από τα καλύτερα παιχνίδια υπολογιστή όλων των εποχών, κατατάσσονται παιχνίδια

20 από τα καλύτερα παιχνίδια υπολογιστή όλων των εποχών, κατατάσσονται παιχνίδια

Τα παιχνίδια είναι αμέτρητοι εικονικοί κόσμοι που μας επιτρέπουν να γίνουμε όποιος θέλουμε, αλλά δεν μπορούμε στην πραγματική ζωή. Ωστόσο, μεταξύ αυτών των κόσμων υπάρχουν εκείνοι που έχουν κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου, τόσο από την πλευρά των παικτών όσο και από την πλευρά των αμερόληπτων κριτικών.

Για να επιλέξουμε τα καλύτερα παιχνίδια για υπολογιστή, εξετάσαμε δημοφιλείς πόρους ρωσικής γλώσσας όπως IwantgamesΔιακοπή παιχνιδιού και Κανόμπουκαι επίσης να διαβάσετε κριτικές για δημοφιλή παιχνίδια Μετακριτικός... Έτσι είναι μια λίστα με Κορυφαία 20 παιχνίδια PC όλων των εποχώνπου σας παρουσιάζουμε. Οι αξιολογήσεις παιχνιδιών βασίζονται σε δεδομένα Διακοπή παιχνιδιού.

20. World of Warcraft

Κόσμος του πολέμουΕκτίμηση: 8.6.

Είδος: MMORPG.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2004-σήμερα.

Πλατφόρμα: Mac, υπολογιστής.

Ένα από τα καλύτερα διαδικτυακά παιχνίδια για PC προσφέρει όχι μόνο μια επική αντιπαράθεση μεταξύ δύο πολεμικών συμμαχιών - της Συμμαχίας και της Χόρδης, αλλά και έναν όμορφο, πολύ μεγάλο κόσμο, ενδιαφέρουσες αναζητήσεις, μια προσεκτικά σχεδιασμένη ιστορία και επιδρομές.

Σε αυτά, μπορείτε να αποδείξετε πλήρως το ταλέντο σας ως θεραπευτής, μαχητής ή μαχητής ή ισχυρός αμυντικός. Ή απλά φιλήστε τους σκίουρους στο πλησιέστερο δάσος, εάν η ψυχή βρίσκεται μόνο σε ειρηνικές αναζητήσεις.

Το παιχνίδι είναι αρκετά παλιό από τα σημερινά πρότυπα, αλλά οι προσθήκες κυκλοφορούν τακτικά σε αυτό. Το επόμενο - Battle for Azeroth θα κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου.

19. Το Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Ο Tom Clancys Rainbow έξι πολιορκίαΕκτίμηση: 8.8.

Είδος: Πρόσθετο Shooter.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2015

Πλατφόρμα: Υπολογιστής, PS4, XONE.

Αυτός είναι ο πιο ρεαλιστικός και έντονος τακτικός πρώτος παίκτης σύμφωνα με πολλούς παίκτες. Δεν υπάρχει σόλο καμπάνια στο παιχνίδι, αλλά υπάρχει ένα συναρπαστικό ομαδικό παιχνίδι. Ο στόχος της επιθετικής πλευράς είναι να πάρει τους αντιπάλους από καταιγίδα, και η ομάδα που παίζει στην άμυνα πρέπει να ενισχύσει τις θέσεις της όσο το δυνατόν περισσότερο και να δημιουργήσει πονηρές παγίδες για τον εχθρό.

Η συνωμοσία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά την αντιτρομοκρατική επιχείρηση.

18. Πεδίο μάχης 3

Πεδίο μάχης 3Εκτίμηση: 8.8.

Είδος: Σκοπευτής.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2011 r.

Πλατφόρμα: Υπολογιστής, PS3, X360

Με σφαίρες να κινούνται πάνω από το κεφάλι και εκρήξεις να πέφτουν στο έδαφος, το πεδίο της μάχης αισθάνεται πιο ρεαλιστικό από ποτέ. Στο Battlefield 3, οι παίκτες θα μετενσαρκωθούν προσωρινά ως οι κορυφαίοι πεζοναύτες των ΗΠΑ. Περιμένουν επικίνδυνες αποστολές, τόσο μονές όσο και συνεταιριστικές.

Εξαιρετικά γραφικά, μεγάλη ποικιλία οχημάτων, ένα καλά μελετημένο περιβάλλον και μια ευχάριστη ανταμοιβή για καλό ομαδικό παιχνίδι - γι 'αυτό το Battlefield 3 επαινείται, ακόμη και από πολύ επιλεκτικές εκδόσεις τυχερού παιχνιδιού.

17. Ορί και το τυφλό δάσος

Ανατολίστε και το τυφλό δάσοςΕκτίμηση: 8.8.

Είδος: Στοά.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2015

Πλατφόρμα: Υπολογιστής, X360, XONE

Αυτό είναι ίσως το πιο όμορφο παιχνίδι πλατφόρμας arcade στην κατάταξη των παιχνιδιών μας. Από τα πρώτα λεπτά, τα ασυνήθιστα γραφικά του προσελκύουν την προσοχή και δεν αφήνουν να φύγουν μέχρι να ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Ένας ατμοσφαιρικός κόσμος, ένα ευχάριστο και διακριτικό soundtrack, στοιχεία RPG, ένας χαριτωμένος ήρωας που θα προσελκύσει νέους και ενήλικες παίκτες - τι άλλο χρειάζεστε για να απομακρύνετε μερικά βράδια μπροστά από τον υπολογιστή;

16. StarCraft: Ανακατασκευασμένο

StarCraft: RemasteredΕκτίμηση: 8.9.

Είδος: Στρατηγική.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2017

Πλατφόρμα: Mac, υπολογιστής.

Για πολλούς ανθρώπους, το παιχνίδι στρατηγικής sci-fi StarCraft είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια υπολογιστή όλων των εποχών. Και το StarCraft: Το Remastered χτυπά την υψηλή μπάρα που έθεσε ο προκάτοχός του. Αυτό το παιχνίδι συνιστάται ιδιαίτερα με νέα εκπληκτικά γραφικά Ultra HD, επανεγγραφεί ήχο και ενημερωμένη ηλεκτρονική υποστήριξη.

δεκαπέντε.Assassin's Creed 2

Οι δολοφόνοι πιστεύουν 2Εκτίμηση: 8.9.

Είδος: Δράση.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:  2009.

Πλατφόρμα: Υπολογιστής, PS3, X360.

Ένα προϊόν πάνω από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς και μέρος του δημοφιλούς frassise Assassin's Creed. Σε ένα ανοιχτό περιβάλλον ανοιχτού κόσμου, το παιχνίδι σας προσκαλεί να παίξετε ως Ezio, ένας νεαρός ευγενής που ζει στην Αναγέννηση. Μια ενδιαφέρουσα ιστορία εκδίκησης και εκδίκησης συμπληρώνεται επιτυχώς από μια ποικιλία αποστολών, ασυνήθιστων στοιχείων παιχνιδιού, μια ευρεία επιλογή όπλων και ανάπτυξης χαρακτήρων, που οι λάτρεις του αυθεντικού Assassin's Creed αγαπούν τόσο πολύ.

14. Call of Duty 4: Σύγχρονος πόλεμος

Call of Duty 4: Σύγχρονος πόλεμοςΕκτίμηση: 9.0.

Είδος: Σκοπευτής.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2007 έτος

Πλατφόρμα: Mac, PC, PS3, WII, X360.

Αυτό το παιχνίδι ήταν εκπληκτικό για την εποχή του, χάρη στην ατμόσφαιρα ενός πραγματικού πολέμου, μια συνεκτική πλοκή, μια συναρπαστική λειτουργία για πολλούς παίκτες, εκατοντάδες όμορφες σκηνές και μια διεξοδική μελέτη του περιβάλλοντος του παιχνιδιού. Ακόμα και τώρα, το στρατιωτικό blockbuster Modern Warfare μπορεί να παρουσιάσει ώρες εθιστικό παιχνίδι.

13. Far Cry 3

Μακρινή φωνή 3Εκτίμηση: 9.0.

Είδος: Δράση.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2012 r.

Πλατφόρμα: PC, PS3, PS4, X360, XONE

Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι ο Τζέισον Μπρόντι, ένας άντρας σε ένα μυστηριώδες τροπικό νησί. Σε αυτόν τον άγριο παράδεισο, όπου κυριαρχεί η ανομία και η βία, ο Brodie θα καθορίσει το αποτέλεσμα του πολέμου μεταξύ ανταρτών και πειρατών για τον έλεγχο του νησιού.

12. Θεότητα: Original Sin 2

Θεότητα: Original Sin 2Εκτίμηση: 9.1.

Είδος: RPG.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2017

Πλατφόρμα: Υπολογιστής, PS4, XONE

Μετά από είκοσι ώρες αυτού του παιχνιδιού RPG, θα ανακαλύψετε ακόμα νέους μηχανικούς για τους οποίους δεν ξέρατε ποτέ. Από αυτή την άποψη, το Original Sin 2 δεν είναι πολύ φιλικό στους νεοεισερχόμενους και απαιτεί κάποια επιμονή και υπομονή από αυτούς.

Ταυτόχρονα, ένας τεράστιος αριθμός αναζητήσεων και μυστικών, η μη γραμμικότητα του παιχνιδιού και ο κόσμος του, που είναι σχεδόν απαράμιλλη όσον αφορά την κλίμακα και τη λεπτομέρεια, είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.

11. Μαζική επίδραση 2

Επίδραση μάζας 2Εκτίμηση: 9.2.

Είδος: Δράση RPG.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:  2010

Πλατφόρμα: Υπολογιστής, PS3, X360.

Αυτό το συναρπαστικό διαστημικό έπος οδηγεί τους παίκτες σε άγνωστους εξωγήινους πολιτισμούς και μάχες ενάντια σε εξωγήινους, μισθοφόρους και έξυπνα ρομπότ. Επιπλέον, προσφέρει έναν από τους πιο ενδιαφέροντες και μελετημένους χαρακτήρες στα παιχνίδια RPG.

10. The Elder Scrolls 5: Skyrim

The Elder Scrolls 5: SkyrimΕκτίμηση: 9.2.

Είδος: RPG.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:  2011.

Πλατφόρμα: Υπολογιστής, PS3, X360.

Η ανοιχτή περιπέτεια του Bethesda Game Studios δεν έχει καλύτερο μάχη ή μαγικό σύστημα ή ακόμα καλύτερα γραφικά από τον ανταγωνισμό. Αντ 'αυτού, προσφέρει κάτι πολύ περισσότερο - έναν από τους μεγαλύτερους, πλουσιότερους και εντυπωσιακούς κόσμους που θα δείτε ποτέ.

Το ταξίδι σε τοποθεσίες στο Skyrim θα διαρκέσει τόσο πολύ ώστε να χάσετε τον ύπνο, να παραλείψετε τη δουλειά και να δοκιμάσετε την υπομονή της οικογένειας και των φίλων σας καθώς παίζετε.

9. Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto VΕκτίμηση: 9.2.

Είδος: Δράση, αγώνες

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2013

Πλατφόρμα: PC, PS3, PS4, X360, XONE

Τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών θα ήταν ατελή χωρίς αυτό το εξαιρετικά βελτιστοποιημένο, ατμοσφαιρικό παιχνίδι. Πραγματοποιείται στην ηλιόλουστη πόλη του Los Santos, στην οποία λειτουργεί ένα εγκληματικό τρίο:

 • Ο Φράνκλιν, ένας νεαρός κλέφτης που ψάχνει να πάρει μερικά σοβαρά χρήματα.
 • Ο Μάικλ, πρώην ληστής τραπεζών του οποίου η αποχώρηση δεν ήταν τόσο ρόδινη όσο νόμιζε.
 • Ο Trevor, ένας βίαιος τύπος με ψυχική διαταραχή.

Οι παίκτες μπορούν να εναλλάσσουν χαρακτήρες ανά πάσα στιγμή και σίγουρα αξίζει να το κάνετε. Σε τελική ανάλυση, κάθε χαρακτήρας έχει το δικό του σύνολο αναζητήσεων, καθώς και βασικές και δευτερεύουσες δεξιότητες που τον βοηθούν να επιβιώσει και να αξιοποιήσει στο έπακρο τον κόσμο του GTA5.

8. Ήρωες της Δύναμης και της Μαγείας 3: Η Αποκατάσταση της Εραθίας

Heroes of Might and Magic 3: Η Αποκατάσταση της ΕραθίαςΕκτίμηση: 9.3.

Είδος: Στρατηγική.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1999 έτος

Πλατφόρμα: Η / Υ.

Αυτό το θρυλικό παιχνίδι έχει γίνει η πιο δημοφιλής δόση της σειράς Heroes of Might and Magic. Σε σύγκριση με τις προηγούμενες δόσεις, προσέφερε νέους τύπους πόλεων, επτά εκστρατείες μικρής ιστορίας για κάθε φατρία και ταυτόχρονα έτρεξε ακόμη και σε υπολογιστές χαμηλής ισχύος. Χάρη στην καλή του τοποθεσία, η αποκατάσταση της Erathia ήταν μια τεράστια επιτυχία στη Ρωσία.

7. Dragon Age: Origins

Εποχή του Δράκου: προέλευσηΕκτίμηση: 9.3.

Είδος: RPG.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2009 έτος

Πλατφόρμα: Mac, PC, PS3, X360.

Πνευματικός διάδοχος του Baldur's Gate, ένα από τα πιο επιτυχημένα RPG στον κλάδο, το Dragon Age: Origins είναι μια συμβίωση των καλύτερων φανταστικών στοιχείων με εκπληκτικά γραφικά. Δεν μπορεί να ονομαστεί επανάσταση στο είδος RPG, αλλά μάλλον εξέλιξη.

Η ιστορία του Dragon Age: Origins είναι συναρπαστική και γεμάτη γεγονότα, οι χαρακτήρες είναι αξέχαστοι και το ταξίδι στον κόσμο του παιχνιδιού που κατοικείται από ανθρώπους, στοιχειά και ξωτικά είναι κάτι που θα σας γοητεύσει και δεν θα σας αφήσει να πάτε μέχρι το τέλος.

6. Πύλη 2

Πύλη 2Εκτίμηση: 9.3.

Είδος: Παζλ.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2011 r.

Πλατφόρμα: Mac, PC, PS3, X360.

Η Valve δημιούργησε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι παζλ με εξαιρετική μηχανική παιχνιδιού. Προσφέρει στους παίκτες όχι μόνο ένα παιχνίδι για τον κεντρικό χαρακτήρα Τσέλσι, ο οποίος πρόκειται να ξεφύγει από το εργαστήριο Aperture, αλλά και έναν τρόπο συνεργασίας για δύο παίκτες. Σε αυτό, οι κύριοι χαρακτήρες θα είναι τα ρομπότ Atlas και P-Body. Η ιστορία του co-op δεν αλληλεπικαλύπτεται με την ιστορία ενός παίκτη, η οποία οδηγεί σε απροσδόκητα τελικά.

5. Μαφία: Η πόλη του χαμένου ουρανού

Μαφία: Η πόλη του χαμένου ουρανούΕκτίμηση: 9.3.

Είδος: Δράση, αγώνες.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2002 έτος

Πλατφόρμα: Η / Υ

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία προκαλεί ακόμα ζεστά και νοσταλγικά συναισθήματα για όσους το έπαιξαν. Και αυτοί που αποτυγχάνουν μπορούν να το κάνουν για τρεις βασικούς λόγους:

 1. Ο τεράστιος χάρτης του Lost Haven είναι γεμάτος με ποικίλες και υπέροχες τοποθεσίες. Κάθε περιοχή έχει μια ιδιαίτερη εμφάνιση, έχει τη δική του μοναδική ατμόσφαιρα και ακόμη και μουσική συνοδεία.
 2. Το βασικό gameplay μπορεί να συνοψιστεί απλά λέγοντας ότι αποτελείται από σκοποβολή και οδήγηση από τρίτο πρόσωπο. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, προσφέρει πολλά περισσότερα: από ποικίλες αποστολές έως διάλογο και αλληλεπίδραση με τα πολλά NPC που κατοικούν στους δρόμους της Πόλης του Χαμένου Ουρανού.
 3. Ένα ασυνήθιστο και πολύ όμορφο κύριο μουσικό θέμα, που δημιουργήθηκε υπό τη διεύθυνση του Τσέχου συνθέτη Vladimir Szymunek, και με τη συμμετοχή της Βοημίας Συμφωνικής Ορχήστρας.

Η μόνη αδυναμία του παιχνιδιού είναι η ατελής τεχνητή νοημοσύνη των εχθρών και των συντρόφων του ήρωα. Από την άλλη πλευρά, το γεγονός ότι οι αστυνομικοί του Lost Haven δεν είναι ιδιοφυΐες αυξάνει περαιτέρω τον ρεαλισμό.

4. Ημιζωή 2

Μισή ζωή 2Εκτίμηση: 9.3.

Είδος: Σκοπευτής.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2004 r.

Πλατφόρμα: Η / Υ.

Αυτό το παιχνίδι απολάμβανε πολλή αγάπη και οι οπαδοί της σειράς περιμένουν ακόμη την κυκλοφορία του τρίτου μέρους. Ο κινητήρας γραφικών του Half-Life 2 ήταν τόσο ρεαλιστικός που οι παίκτες ένιωθαν σαν να ήταν στην ταινία. Εξαιρετικό κινούμενο σχέδιο χαρακτήρα, πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης της πλοκής, ποικιλία από περιβάλλοντα και τρόποι αλληλεπίδρασης με αυτό, και το πιο σημαντικό, ένας χαρισματικός πρωταγωνιστής έκανε τον πρώτο πυροβολισμό Half-Life 2 ως αυτό που είναι σήμερα. Δηλαδή - ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στην ιστορία.

3. Αποτυχία 2

Φθινόπωρο 2Εκτίμηση: 9.4.

Είδος: RPG.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1998 έτος

Πλατφόρμα: Η / Υ.

Η καταπληκτική ατμόσφαιρα, η υπέροχη μουσική, η μαγευτική ιστορία κάνουν το Fallout 2 το διαμάντι του είδους RPG. Αυτό είναι ένα αληθινό μη γραμμικό παιχνίδι που σας επιτρέπει να κάνετε ό, τι θέλετε σε έναν κόσμο γεμάτο μεταλλάξεις, ακτινοβολία και εκατοντάδες άλλους κινδύνους.

2. Το Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild HuntΕκτίμηση: 9.5.

Είδος: RPG.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2015

Πλατφόρμα: Mac, PC, PS4, XONE.

Το παιχνίδι περιπέτειας του Geralt of Rivia έχει θέσει ένα νέο σημείο αναφοράς για παιχνίδια RPG ανοιχτού κόσμου. Διαφορετικές και συναρπαστικές τοποθεσίες γεμάτες σημαντικές αποφάσεις, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και άγριους εχθρούς, εξαιρετικά γραφικά και μουσική, μια προσεγμένη πλοκή, αστείες και δραματικές στιγμές - όλα αυτά έδωσαν στους παίκτες περισσότερες από 100 συναρπαστικές ώρες παιχνιδιού.

Για όλους όσοι δεν γνωρίζουν το μαγικό σύμπαν που δημιούργησε ο Andrzej Sapkowski, το The Witcher 3 εξηγεί την ιστορία όλων των σημαντικών χαρακτήρων και τι τους συνδέει με τον Geralt. Έτσι, ακόμη και οι αρχάριοι φτάνουν γρήγορα στην ταχύτητα

1. The Witcher 3: Wild Hunt - Αίμα και κρασί

The Witcher 3: Wild Hunt - Αίμα και κρασίΕκτίμηση: 9.6.

Είδος: Addon, RPG.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Φεβ 2016

Πλατφόρμα: Υπολογιστής, PS4, XONE.

Το Witcher 3 είναι ένα από τα παιχνίδια PC με την υψηλότερη βαθμολογία... Και το πρόσθετο Blood and Wine είναι καλύτερο από τα περισσότερα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν το 2016. Ακόμα και οι παίκτες που έχουν περάσει εκατοντάδες ώρες στο The Witcher ήταν έκπληκτοι και χαρούμενοι που είδαν τη νέα προσθήκη με μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Είναι ένα εξαιρετικό τέλος στην ιστορία για τον Λευκό Λύκο.

Η ποσότητα και η ποιότητα του περιεχομένου σε αυτό το πρόσθετο είναι απλά εκπληκτική, γεγονός που το καθιστά αρκετά κατάλληλο για ένα πλήρες παιχνίδι. Πολλές αποστολές, διάλογοι και, φυσικά, τέρατα σας περιμένουν στη νέα τοποθεσία του Toussaint.

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Προσωπικά, μου αρέσει πολύ το δεύτερο μέρος του Assassins Creed 2, καθώς και το DLC του.

 2. Συμφωνώ ότι το The Witcher είναι μια θαυματουργή δημιουργία που έθεσε μια νέα μπάρα για παιχνίδια

  • Είναι λυπηρό που μόλις ανέβηκε σε αυτό το ύψος, τότε είναι δύσκολο να βρεις ένα αξιοπρεπές παιχνίδι. Έχω περάσει από το μάγισσα πολλές φορές, αλλά δεν υπάρχει αντικατάσταση για αυτόν και δεν υπάρχει τίποτα να παίξω, περιμένω cyberpunk)

  • hehe θείος κάτω από το παρακάτω σχόλιο. Πώς το περάσατε όπως λέτε πολλές φορές, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το παιχνίδι του έχει σχεδιαστεί για 1000+ ώρες και αυτό δεν μετράει το dlc

 3. Οι δύο πρώτες θέσεις σχεδιάστηκαν από το ίδιο παιχνίδι.
  "Αντικειμενικότητα" σε αυτήν την βαθμολογία ως ειλικρίνεια στα λόγια και τις πράξεις των βουλευτών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εισαγάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας

itop-el.polrestrojakpus.com

Τεχνικές

Αθλημα

Φύση